Derneğimize gelen talepler dikkate alınarak, siz değerli üyelerimizi fotoğraf sanatına teşvik etmek, sizlerin fotoğraf çekmeyi hobi haline getirmesini sağlamak, cep telefonu ile de olsa sanatsal özelliği olan fotoğrafı çekebileceğinizi göstermek ve diğer üyelerimiz ile tanışma ve kaynaşmanızı geliştirmek,  derneğimiz ile bağlarınızı güçlendirmek maksadı ile aşağıda esasları belirtilen bir fotoğraf sergisinin dernek merkezinde yapılmasına karar verilmiştir. Buna göre;

  1. Sergiye bütün üyelerimiz ve mezunlarımız başvurabileceklerdir.
  2. Sergi konusu serbesttir, fotoğraflar mutlaka cep telefonu ile çekilmiş olmalıdır. Ters kamera ile çekilen fotoğraflarda çözünürlük sorunu olduğu için tercih edilmemelidir.
  3. Fotoğraflar dijital ortamda izimder@deuiibfmezunlari.org adresine gönderilecek veya CD’ye yazdırılarak dernek merkezine teslim edilecektir.
  4. Son başvuru tarihi 20 Nisan 2016 olup bu tarih kesin olup uzatılmayacaktır. Bu tarihten sonra ulaştırılan fotoğraflar değerlendirme dışı kalacaktır.
  5. Fotoğraflar jpg/jpeg formatında 150-300 dpi çözünürlükte olmalı ve boyutları 2 MB dan küçük, 4 MB dan büyük olmamalıdır.
  6. Fotoğraflar en az 5, en fazla 10 tane olmalıdır.
  7. Gönderilen fotoğrafları, derneğimizin fotoğraf topluluğu üyeleri değerlendirecek ve sergiye değer fotoğraflar belirlenecektir.
  8. Mezunlarımız,Word dosyasına Adı-Soyadı, iletişim bilgileri, mezuniyet yılı ve bölümü ( diploma ya da mezuniyet belgesi fotokopisi), açık adresi yazılarak gönderilmeli veya derneğe teslim edilmelidir.
  9. Baskılar derneğimizin anlaşmalı olduğu baskı merkezinde yapılacağından ilgili merkezden alınan fiyatlar sizlere duyurulacaktır, parasını yatıran katılımcının baskıları yapılacak, yatırmayanlar sergi dışı tutulacaktır.
  10. Sergimiz 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 18.00 ‘ de bir kokteyl ile başlayıp, 15 Mayıs 2016 Pazar günü sona erecektir. 

Siz değerli üyelerimiz ve mezunlarımızın katılımını bekler, iyi çekimler dileriz.

DEÜİİBF Mezunları Derneği Fotoğraf Topluluğu

 

RizVN Login

Dernek Üyeleri Girişi